Blij om jou hier te zien!

Hi! 

Georges’ stuff is een webshop voor en door de tofste hondeneigenaar. Je vindt er de  funniest toys en the yummiest snacks voor jouw allerliefste viervoeter(s)!

Wie zijn we en waarom zijn we deze shop gestart?

Ik, Georges, ben een Welsh Corgi Pembroke. Als puppy was ik een moeilijke eter. Er waren periodes dat ik 3 dagen niet at. Ik blafte erg veel en mijn baasjes hadden geen idee wat er mis was. Ik had eten, water, snackjes heel wat speeltjes. We wandelden elke dag twee maal. En toch, bleef ik blaffen. Mijn hondenouders probeerden alles, ze waren hopeloos…  Na een tijdje zaten mijn baasje en ik bij een gedragstherapeut. Zij stelde de vraag of ze mij ook mocht testen op allergie. Want ze had een voorgevoel over mijn gedrag en een connectie met enige voedselintolerantie. Dus we deden die test en ja hoor, daar kwamen kip en rund als allergie uit. Deze voedingsstoffen werden uit mijn dagelijks eten geschrapt en een weekje later was ik een hele andere hond. Ik was lief, wou heel veel knuffelen en ik at mijn brokjes zelfs onmiddellijk op.  Het baasje ging wat op onderzoek, praatte veel met andere hondenbaasjes en kwam zo te weten dat er best wel veel honden kip en rund niet zo goed verdragen.  Zo kwamen we uit bij de natuurlijke, gedroogde snackjes die ik graag at. Wij hopen, door deze snackjes aan te bieden, heel wat andere hondenbaasjes te helpen met het maken van lekkere snackjes voor hun hond.

Ook was mijn hondenmama erg fan van de toffe speeltjes die ze vond. Ze vond wel dat ze lang moest zoeken naar speeltjes van Zippy Paws. Dus werden deze als eerste merk toegevoegd aan de webshop. Ondertussen werd ons gamma van speeltjes al heel erg uitgebreid met o.a. P.L.A.Y, FuzzYard, Pawstory, Hugsmart, The Fringe Studio…

Wij zijn alvast blij dat jij de weg naar onze webshop gevonden hebt!

xoxo,

Georges en Lore